ΕΛΒΟΜΑΡ

Μάρμαρα Δημητρίου                                Ελληνικά    Βότσαλα    Μάρμαρα   

Λίγα λόγια

     για εμάς....

 

 

 

 

    Η εταιρία μας ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ιδρύθηκε το 1975 στη Θήβα. Μικρό μαρμαρογλυφείο στην αρχή σε ενοικιαζόμενο χώρο.

    Το 1979 απέκτησε ιδιόκτητες  εγκαταστάσεις όπου στεγάζεται και δραστηριοποιείται έως και σήμερα. Λειτουργεί με σύγχρονα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας μαρμάρου. Στην αρχή οι πελάτες μας ήταν από την επαρχία της Θήβας και τα γύρω χωριά.

    Μετά το 1984 η εταιρία επεκτάθηκε σε καινούργια κτίρια και εξοπλισμό παραγωγής  πλακιδίων μαρμάρου πάχους 10 χιλιοστών, ανταγωνιστικά των συμβατικών πλακιδίων πορσελάνης. Πολύ γρήγορα η εταιρία μας απέκτησε πελάτες στο εξωτερικό ( Γερμανία, Αυστρία, Αμερική, Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Ισραήλ και Νότια Αφρική ).

 Από το 1990 η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στα διακοσμητικά πετρώματα όπως σκαπιτσαριστά, γραμμωτά, αγκωνάρια, ειδικά μασίφ. Τα δε υποκατάστατα από τα παραγόμενα προϊόντα παραμένουν εντός του εργοστασίου για τη δημιουργία μαρμαρόσκονης στην αρχή και ψηφίδας σε μικρές ποσότητες στη συνέχεια.

    Το 1999 εισήλθε στην εταιρία καινούργιο μέλος, ο Δημήτρης Δημητρίου. Ως νέος δε και ανήσυχος, αλλάζοντας μερικώς την επωνυμία της επιχείρησης σε ELVOMAR ( ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΤΣΑΛΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ), στη συνέχεια με επαγγελματικές δραστηριότητες αξιοποιώντας τα υποκατάστατα των μαρμάρων με κατάλληλη φυσική τεχνική επεξεργασία, κατόρθωσε να δημιουργήσει μικρές ποσότητες βότσαλων. Με συνεχής προσπάθειες και αγορά πρώτων υλών από τα γύρω λατομία της περιοχής δημιούργησε ολόκληρη σειρά βότσαλων σε διάφορα μεγέθη  και αποχρώσεις τα οποία διατίθενται στην εγχώρια αγορά όπως δε και σε αγορές του εξωτερικού.

 

....από το 1965


--Μάρμαρα

--Ειδικες διαμορφ.

--Διακοσμητικά

--Σκαπιτσαριστα

--Αγκονάρια

--Ειδικά μασίφ

--Βότσαλα-Ψηφίδες

--Ελαφρόπετρα

--Ζεόλιθος

--Χαλαζιακή άμμος

--Περλίτης

--Βραχόκηπος