ΕΛΒΟΜΑΡ

Μάρμαρα Δημητρίου                                Ελληνικά    Βότσαλα    Μάρμαρα   

Μάρμαρα                      

Βότσαλα

Αντικέ - Βοτσαλωτά - Πλάκες

Εφαρμογές

.

Διακοσμητικά - Αγκονάρια

Κολώνες - Τραπέζια μασίφ - Χάραξη λέιζερ

Σκαπιτσαριστά

Έργο σε εκκλησία

Φωτογραφικό υλικό & επεξηγήσεις

ΔΑΠΕΔΑ

Όλα τα δάπεδα τα οποία παράγει ή εμπορεύεται η ΕΛΒΟΜΑΡ Ο.Ε.  είναι από φυσικά πετρώματα (πέτρες) εκ των οποίων τα περισσότερα έχουν φυσικές επιφάνειες και "στάνταρ" διαστάσεις.

Τα πετρώματα αυτά είναι σχιστόλιθος, πορόλιθος, γρανίτης, μάρμαρο, πορφυρίτης, βασάλτης, αμμόλιθος, πέτρα κλπ.

Χρήσεις: Λιθόστρωτα, πλακοστρώσεις, πέτρινες κατασκευές, πεζοδρόμια, πέτρινα δάπεδα, λιθοδομές, κ.λ.π.

 

 

 

 

ΒΟΤΣΑΛΑ

 Φυσικό διακοσμητικό υλικό που προσφέρεται για διακόσμηση εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων. Χρησιμοποιείται επίσης σαν υλικό εδαφοκάλυψης ή μονωτικό σε ταράτσες ακόμα και σαν αντικατάσταση εκτάσεων χλοοτάπηταΔιατίθεται σε σάκους 20 & 25 κιλών, σε διαστάσεις 4-8 mm (νυχάκι), 1-2 cm (κεράσι), 2-4 cm (αμύγδαλο), 3-6 cm (καρύδι), 4-8 (λεμόνι), 6-12 (πορτοκάλι), και σε διάφορους χρωματισμούς όπως λευκό, κίτρινο, γκρι, κόκκινο, μαύρο, μπεζ.    Επίσης διατίθεται και σε big-bag των 1000 κιλών για μεγάλες επιφάνειες.

ΑΝΤΙΚΕ

Όλα τα προϊόντα της κατηγορίας αυτής είναι από φυσικά πετρώματα τα οποία πέραν της οποιασδήποτε άλλης επεξεργασίας έχουν  αντικαρισθεί σε δονητικούς κάδους ή περιστρεφόμενους κυλίνδρους αναπαλαίωσης. Τα περισσότερα είδη είναι παραγωγή της ΕΛΒΟΜΑΡ Ο.Ε.  και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κυρίως μάρμαρο, σχιστόλιθοι, ψαμμίτες, αμμόλιθοι, γρανίτες, χαλαζίας, δολομίτης και διάφορα είδη φυσικής πέτρας.

Χρήσεις: Δάπεδα, ορθομαρμαρώσεις, πέτρινες επενδύσεις, λιθόστρωτα, λιθόκτιστα, τζάκια, πατήματα για γκαζόν, πέτρινα σπίτια, κ.λ.π.

 

ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ

Όλα τα σκαλοπάτια (πατήματα και ρίχτια) είναι από φυσικά πετρώματα όπως σχιστόλιθοι, γρανίτες, μάρμαρα, ψαμμίτες, πορόλιθοι και διάφορες άλλες φυσικές πέτρες. Το πάχος αυτών είναι συνήθως 3 cm αλλά υπάρχουν σκαλοπάτια και σε 4 cm,  8cm και 15cm πάχος. Οι επιφάνειες τους είναι φυσικές ή επεξεργασμένες σε ζαγρέ, αντικέ κ.λ.π.

Χρήσεις: Πατήματα σε σκάλες, αναβαθμίδες, κ.λ.π.

 

ΠΟΔΙΕΣ

Είναι από διάφορα φυσικά πετρώματα σε πλάτος κυρίως 30cm και μήκος 160 cm και χρησιμοποιούνται ως επι το πλείστων σε τζάκια, αλλά και σε παράθυρα και πόρτες.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται έιναι: μάρμαρα, γρανίτες, ψαμμίτες, αμμόλιθοι, σχιστόλιθοι, δολυμίτες, πορόλιθοι, χαλαζίτες, πορφυρίτες, κ.λ.π.

Χρήσεις: Ποδιές για τζάκια, πλαϊνά για τζάκια κ.λ.π.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΑΠΙΤΣΑΡΙΣΤΑ

Τα σκαπιτσαριστά είναι προϊόντα που παράγονται μετά από επεξεργασία σε μάρμαρα, πορόλιθο, ψαμμίτη, σχιστόλιθο, μπαζάλτ, γρανίτη και άλλα φυσικά πετρώματα και πέτρες.

Χρήσεις : Επενδύσεις για τοίχους, τζάκια, μπάνιο κλπ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΑΦΡΟΠΕΤΡΕΣ

 

 

ΖΕΟΛΙΘΟΣ

 

ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟΣ

 

 

ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΣ

 

 ΠΕΡΛΙΤΗΣ

 

ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΒΟΤΣΑΛΑ

 

 

ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ